Welcome to Best of Asia

Order before 18:00 and get your goods delivered the next working day.


Shipping Policy

Leveringsbetingelser

Generelt

Leveringsbetingelserne er for dig som bestiller vare hos Best of Asia, via webshoppen www.bestofasia.dk. Ved bestilling af produkter skal du acceptere leveringsbetingelserne. Best of Asia forbeholder os retten til at ændre i leveringsbetingelserne til en hver tid. Derfor gør vi opmærksom på at leveringsbetingelserne gennemlæses grundigt før den endelige bestilling accepteres. Du kan til enhver tid læse den nyeste version på www.bestofasia.dk.

Leverings tidspunkt

Best of Asia levere dag til dag, ved weekender og helligdage leveres der den næstkommende hverdag. Leveringstidspunktet kan variere fra gang til gang. Best of Asia kan kun holdes ansvarlig for evt. forringelse af letfordærvelige varer frem til kl. 21 på leveringsdagen.

 

Leveringssted

Best of Asia levere til hele Danmark undtaget de ikke-brofaste øer, Grønland og Færøerne. Leverancen foretages i samarbejde med PostNord. Best of Asia leverer til din hoveddør. I tilfælde af, at du ikke er hjemme ved leveringen, accepterer du, at Best of Asia levere din leverance ved nærmeste pakkelevering/posthus. Du har ved bestillingen mulighed for at angive, om leverancen skal leveres som ”hjemmelevering” eller hos nærmeste ”pakkelevering/posthus”

Levering i trekantområdet:

For postnumrene 5500, 6000, 7000, 7080 og 7100 leverer Best of Asia med egne køretøjer, hvilket indebærer at vi aftaler et tidspunkt for levering (kræver telefonnummer og email), hvor du er hjemme. I tilfælde af, at du ikke er hjemme ved leveringen til det aftalte tidspunkt, accepterer du, at Best of Asia stiller din leverance ved hoveddøren eller anden aftalt placering på matriklen.

Leveringsomkostninger

Leveringsomkostningerne er fastsat til:

  • For postnumrene 5500, 6000, 7000, 7080 og 7100 er der fri fragt, hvilket indebærer at du angiver telefon nr. og email ved bestilling, så vi kan aftale et tidspunkt for levering, hvor du er hjemme.

  • PostNord Posthus/Pakkeboks - 0-15 kg = Leveringsomkostning 39,00 kr. (0 - 15 kg)
  • PostNord Hjemmelevering - 0-15 kg = Leveringsomkostning 39,00 kr. (0 - 15 kg)

  • PostNord Posthus/Pakkeboks - 15-20 kg = Leveringsomkostning 59,00 kr. (15-20 kg)

  • PostNord Hjemmelevering - 15-20 kg = Leveringsomkostning 79,00 kr. (15 - 20 kg)

  • PostNord Hjemmelevering - 20-25 kg = Leveringsomkostning 89,00 kr. (20 - 25 kg)

  • PostNord Hjemmelevering - Over 25 kg = Leveringsomkostning 99,00 kr. (+25 kg)

Uafhængig af geografisk placering, i henhold til Leveringssted.

Udebleven levering

Hvis levering ikke er sket inden kl. 21.00 eller du har modtaget en forkerte ordre eller andre problemer med leveringen bedes du kontakte Best of Asia hurtigst muligt samme dag på telefon: +45 81 72 78 19, som der leveres. Telefonen er åben mellem kl. 16.00 og kl. 22.00. Weekend og helligdage er telefonen lukket, undtagelsesvis, hvis leveringsdagen forekommer på en helligdag. Du kan altid kontakte Best of Asia via kontaktformularen på webshoppen.

Returemballage

Best of Asia tager ikke emballagen retur ved efterfølgende leverance og du er også selv forpligtet til at bortskaffe emballagen.

Ændring af Leveringsbetingelser

Best of Asia kan ændre leveringsbetingelserne uden foreløbig varsel og med øjeblikkelig virkning, hvis ændringerne ikke er til ugunst for dig. Sådanne ændringer vil fremgå af www.bestofasia.dk. Andre ændringer af leveringsbetingelserne kan foretages med en måneds varsel, hvilket vil blive meddelt pr. mail.