Welcome to Best of Asia

Order before 18:00 and get your goods delivered the next working day.


Privacy Policy

Persondatapolitik

Generelt

Best of Asia er dataansvarlig for dine personoplysninger. Denne persondatapolitik beskriver hvordan informationer omkring dig er indsamlet, bruges og opbevares af Best of Asia og vores eksterne samarbejdspartner, når du har adgang til eller bruger vores webshop www.bestofasia.dk eller på anden måde interagerer med os. Best of Asia forbeholder os retten til at ændre i persondatapolitikken til enhver tid. Derfor vil vi gøre dig opmærksom på at persondatapolitikken skal gennemlæses grundigt før den endelige bestilling accepteres, for at holde dig orienteret om vores informationspraksis og de måder, hvorpå du kan beskytte dit privatliv. Du kan til enhver tid læse den nyeste version på www.bestofasia.dk.
Hvis der sker ændringer i dit abonnement, sender vi en e-mail.

Indsamling af oplysninger

Oplysninger du giver os

Vi indsamler oplysninger du giver os, eksempelvis oplysninger, når du deltager i en konkurrence, begivenhed, laver bestilling eller køb (enten for dig selv eller for andre) af varer, der stilles til rådighed via vores webshop, kommunikere med os via tredjeparts sociale medier (Facebook og instagram) eller via vores kundesupport ved at udfylde kontaktformularen eller på anden måde kommunikere med os.

De typer af oplysninger, vi kan indsamle fra dig, omfatter:

1. Personlige oplysninger: eksempelvis dit navn, din e-mailadresse, adgangskode, privatadresse, dit telefonnummer, kostbehov og andre oplysninger, du vælger at levere.

2. Transaktionsoplysninger: eksempelvis oplysninger om de produkter, du køber, leveringsoplysninger og oplysninger vedrørende returnering, refusion og annullering. Vi kan også indsamle og gemme begrænsede betalingsoplysninger fra dig, eksempelvis betalingskort type og udløbsdato og de sidste fire cifre i dit betalingskortnummer vi indsamler dog ikke eller gemmer fulde betalingskortnumre, og alle transaktioner administreres af Clearhus. Clearhus er godkendt af Nets.

Oplysninger vi indsamler automatisk


Når du får adgang til eller bruger vores webshop, kan de typer oplysninger, vi muligvis automatisk indsamler om dig, omfatte:

1. Loginoplysninger: Når du besøger vores webshop, registrerer vores servere automatisk visse loginoplysninger, f.eks. din IP-adresse (Internet Protocol), operativsystem, browser type og sprog, adgangstider, antal og hvilke sider der er vist, antal og hvilke links du har klikket på og andre oplysninger om dine aktiviteter på webshoppen.

2. Information om smartphones og tabels: Vi indsamler oplysninger om din enheder, du bruger til at få adgang til vores webshop, herunder hardwaremodellen, operativsystemet og versionen, unikke enhedsidentifikationer, mobilnetværksoplysninger og oplysninger om din brug af vores mobilewebshop.

3. Oplysninger indsamlet af cookies og andre sporingsteknologier: Vi og vores udbydere bruger forskellige sporings teknologier, herunder cookies og web beacons, til at indhente oplysninger om dig, når du interagerer med vores webshop, herunder oplysninger om din købsadfærd. Cookies er små datafiler gemt på din harddisk eller i enhedshukommelse, der hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse, se hvilke områder og funktioner på der er populære og tæller besøg og vurdere kampagnernes effektivitet.

Hvad anvender vi dine oplysninger til?

Vi kan anvende oplysninger om dig til forskellige formål, herunder til at:

1. Levere, vedligeholde og forbedre vores webshop og produkter.

2. Svar på dine kommentarer, spørgsmål og anmodninger og yde kundeservice.

3. Kommunikere med dig om websteder, produkter, opskrifter, tjenester, tilbud, undersøgelser, begivenheder og andre nyheder og oplysninger, som vi mener, kan være interessante for dig.

4. Overvåge og analysere trends, brug og aktiviteter i forbindelse med webshoppen.

5. Opdage, undersøge og forhindre falske transaktioner og andre ulovlige aktiviteter og beskytte rettigheder og ejendom for Best Of Asia og andre.

6. Tilpasse og forbedre webshoppen og vise annoncer, indhold og funktioner, der matcher din profil eller interesser.

7. Fremme konkurrencer, kampagner og behandle og levere gevinster og præmier Inddrage information, vi får fra andre, for at hjælpe med at forstå dine behov og give dig en bedre oplevelse.

8. Og udfør ethvert andet formål, for hvilket oplysningerne blev indsamlet.

Deling af dine oplysninger

Vi kan dele oplysninger om dig

1. Så leverandører og andre tjenesteydere, der har brug for adgang til sådanne oplysninger til at udføre arbejde eller udføre tjenester på vores vegne.

2. Så vi kan gøre din privatadresse mv. tilgængelig for visse samarbejdspartner, som eksempelvis PostNord, som levere produkterne.

3. Når du interagerer med os på tredjeparts sociale medier (Facebook og Instagram), kan visse oplysninger, du giver, blive vist offentligt, f.eks. dit navn, dine fotos og andre oplysninger, du vælger at levere.

4. Hvis vi mener, at dine handlinger er i strid med vores handelsbetingelser eller andre politikker, eller for at beskytte rettigheder, ejendom for Best of Asia eller andre.

5. I forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, erhvervelse, salg af aktiver af Homecook ApS.

6. Mellem Homecook ApS og enhver fremtidig datterselskab og eller tilknyttet selskab.

7. Med dit samtykke.

Sociale delingsfunktioner

Best Of Asia tilbyder på webshoppen sociale delingsfunktioner og andre integrerede værktøjer, som eksempelvis Facebook og Instagram knapper, som giver dig mulighed for at dele mv. med andre. Din brug af sådanne funktioner gør det muligt at dele information med dine venner eller offentligheden afhængigt af de indstillinger, du etablerer med den enhed, der leverer funktionen. For mere information om formålet med og omfanget af dataindsamling og -behandling i forbindelse med sociale delingsfunktioner, skal du besøge persondatapolitikken for de enheder, der leverer disse funktioner.

To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

1. Kopi af Google LLC's certificering kan findes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

2. Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active .

Reklamer og annoncer leveret af andre

Best Of Asia arbejde med tredjeparts socialemedier, eksempelvis Facebook og Instagram, for at vise annoncer til dig som en del af en tilpasset kampagne, medmindre du meddeler os, at du foretrækker ikke at have oplysninger om dig, der bruges på denne måde. For yderligere oplysninger om, hvordan du kan fravælge tilpassede kampagner, se venligst "Dine valg" nedenfor.

Sikkerhed

Best Of Asia tager rimelige foranstaltninger for at beskytte oplysninger om dig mod tab, tyveri, misbrug og uautoriseret adgang, afsløring, ændring og ødelæggelse. Du skal dog forstå, at intet sikkerhedssystem er uigennemtrængeligt. Vi kan ikke garantere sikkerheden i vores databaser, og vi kan heller ikke garantere, at de oplysninger, du leverer, ikke blive opsnappet, mens de overføres til eller fra os via internettet. E-mail, der sendes til eller fra os, er ikke sikkert, og du bør derfor være særlig opmærksom på at afgøre, hvilken information du sender til os via e-mail.

Dine valg

Kontooplysninger

Du kan til enhver tid opdatere, rette eller ændre oplysninger om dig ved at logge ind på din konto eller ved at sende en e-mail til kontakt@homecook.dk hvis du ønsker at afmelde din konto, kan du kontakte os på bestofasia@homecook.dk . Vi vil gøre dig opmærksom på, at vi fortsat kan gemme oplysninger om dig, som er krævet i henhold til loven.

Cookies

De fleste hjemmesider er indstillet til at acceptere cookies som standard. Hvis du foretrækker det, kan du normalt vælge at indstille din browser til at fjerne eller afvise browser cookies. Bemærk venligst, at hvis du vælger at fjerne eller afvise cookies, kan dette påvirke tilgængeligheden og funktionaliteten af vores hjemmeside. Homecook ApS er baseret i Danmark, og de oplysninger, vi indsamler, er underlagt dansk lov. Ved at få adgang til eller bruge webshoppen eller på anden måde give os oplysninger, accepterer du behandling og overførsel af oplysninger i og til Danmark og andre lande.

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder:

1. Indsigtsretten: Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til bestofasia@homecook.dk . Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

2. Retten til berigtigelse: Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette via login til din brugerprofil eller rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive rettet.

3. Retten til sletning: I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring: Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

5. Retten til dataportabilitet: Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

6. Retten til indsigelse: Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring. Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

7. Retten til at tilbagekalde samtykke: Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på bestofasia@homecook.dk.

8. Retten til at klage: Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Sletning af persondata

1. Oplysninger indsamlet om din brug af webshoppen slettes senest, når du ikke har gjort brug af webshoppen i 1 år.


2. Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

3. Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på webshoppen vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Kontaktoplysninger

Homecook ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via webshoppen. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet, kan du kontakte:

Homecook ApS
Vejle Landevej 110
7000 Fredericia

Tlf. nr.: 81 72 78 19
E-mail: bestofasia@homecook.dk
CVR-nummer: 39902524

Ændringer af persondatapolitikken

Best of Asia kan ændre persondatapolitikken uden foreløbig varsel og med øjeblikkelig virkning, hvis ændringerne ikke er til ugunst for dig. Sådanne ændringer vil fremgå af www.bestofasia.dk. Andre ændringer af persondatapolitikken kan foretages med en måneds varsel, hvilket vil blive meddelt pr. e-mail.